Представяне на Spike

В това видео може да видите какви възможности има Spike. Устройството може да бъде използванo в много индустрии. Само с една снимка може бързо, лесно и точно да измерите желания от Вас обект.

Истории за Spike с Gordon Sign

Със своята 111 годишна история, локализирана в Денвър, Gordon Sign е най-старата компания за външна реклама в Колорадо. Последвайте Глен, мениджър на Управление ключови клиенти и дизайнер на Gordon Sign, който използва Spike за сайтове за интернет проучвания, различни макети, прогнози и разрешителни за строеж.

Използвайте Spike за табели и графики

В тази видео демонстрация на Spike, професионалисти имат възможността да видят как бързо и лесно могат да измерят нов обект за поставяне на външна реклама.
Само с една снимка може да измерите площта, дължината и височината на фасадата на сградата и пространството където ще поставите новата табела. Във видеото ще видите демонстрация на мобилното приложение и облака на Spike.

Използвайте Spike и Esri's Survey123 за ArcGIS®

В това видео ще видите как да използвате Spike и Survey123 за ArcGIS. Survey123 e приложение за складиране на информация която работи със Spike на Apple iOS и Google Android смарт телефони и таблети. Подходяща за начинаещи или средно напреднали, тя позволява на работниците да измерват бързо, лесно и безопасно площ, височина, широчина и други параметри, които се достигат трудно, като големи сгради или пътни знаци. Всичко това става възможно благодарение на една снимка направена от телефон и таблет чрез приложението на Survey123 за ArcGIS.

Използвайте Spike с AutoCAD

Във видеото ще видите демонстрация как ikeGPS Leon Toorenburg използва Spike с AutoCAD. Потребителите на Spike Cloud могат да импортират измерени снимки в AutoCAD след което да измерят мащаба използвайки инструментите на AutoCAD. Мащабираната снимка е 1:1 и се записва в JPG формат който е поддържан от AutoCAD и Revit, Autodesk.